top of page

Eierwraps met Zalm

Foto van schrijver: Daniëlle SchoonderwoerdDaniëlle Schoonderwoerd

Bijgewerkt op: 13 okt 2023



Een zalige WRAP met een lekkere bite!

Waarom zou je altijd de klassieke WRAP maken als het ook anders kan?


Eierwraps met Zalm


Ingrediënten:


Deze Eierwraps met Zalm zijn snel gemaakt, koolhydraatarm, eiwitrijk en kun je eten als lunch, bijgerecht of samen met een salade als hoofdgerecht.

  • 2 eieren

  • scheutje slagroom

  • roomkaas

  • 100 gram gerookte zalm

  • kokosolie

Bereidingswijze:

  1. Kluts de eieren samen met de slagroom.

  2. Verhit wat kokosolie in een koekenpan.

  3. Bak de omelet (WRAP).

  4. Laat afkoelen op een bord.

  5. Smeer de WRAP in met de roomkaas.

  6. Beleg vervolgens met de zalm.

  7. Rol de WRAP op.

Verpak eventueel in aluminiumfolie en leg deze in de koelkast voor een echt koude wrap.


 
 
 

Comments


©2022 door Mijn klacht is mijn KRACHT!

bottom of page