top of page
  • Foto van schrijverDaniëlle Schoonderwoerd

Wortel WRAP Haver Fraîche & Kipfilet



WRAPS kun je heerlijk eten als lunch. De reguliere WRAPS zijn gemaakt met veel tarwe. Omdat ik persoonlijk niet zo goed tegen tarwe kan, heb ik gekozen voor deze Wortel WRAPS. Deze bestaan namelijk voor 35% uit wortelen. Omdat ik dagelijks een WRAP eet als lunch en wel graag wil variëren, probeer ik diverse dingen uit. Met de WRAP kun je wisselen, met het smeersel erop kun je wisselen, maar ook met de vleeswaren of sla. Ik kies eigenlijk wel altijd voor Rucola, omdat ik dit goed kan verdragen, er meer smaak aan zit dan aan bijvoorbeeld ijsbergsla en het lekker blijft als ik 's morgens mijn WRAP maak en deze pas tussen de middag eet.

Ik haal de Wortel WRAPS bij de Lidl. In de verpakking zitten 6 WRAPS. Volgens de verpakking zijn ze zeer beperkt houdbaar na openen. Ik eet 1 WRAP per dag, rol de WRAPS in de verpakking op en doe een zakje over de opengeknipte kan van de WRAP, zodat de verpakking goed afgesloten is. Zo kan ik 6 dagen met 1 verpakking doen.

Met een collega had ik het over verschillende smeersels die je kunt gebruiken om je WRAP mee in te smeren. Persoonlijk wil ik zo min mogelijk melkproducten gebruiken en dan wordt de spoeling ineens een stuk minder, want roomkaas of Philadelphia valt dan al af. Zij noemde op een gegeven moment Crème Fraîche, dit is ook gemaakt van koemelk, dus dat was geen optie voor mij, totdat ik in de winkel Haver Fraîche zag. Dat wilde ik natuurlijk wel even uitproberen.


Wortel WRAP Haver Fraîche & Kipfilet


Ingrediënten:

  • 1 Wortel WRAP

  • Haver Fraîche

  • Italiaanse kruiden (Silvo)

  • 4 plakjes kipfilet

  • rucola sla


Bereidingswijze:

  1. Verwarm de WRAP 20 seconden in de magnetron op 900 Watt.

  2. Smeer de gehele WRAP in met Haver Fraîche.

  3. Strooi vervolgens Italiaanse kruiden over de Haver Fraîche.

  4. Verdeel de 4 plakjes kipfilet trapsgewijs onder elkaar.

  5. Verdeel over de gehele WRAP wat rucola.

  6. Rol de WRAP strak op en snijd deze in het midden schuin door.


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page