top of page
  • Foto van schrijverDaniëlle Schoonderwoerd

Wortel WRAP Groene Pesto & Rookvlees



WRAPS kun je heerlijk eten als lunch. De reguliere WRAPS zijn gemaakt met veel tarwe. Omdat ik persoonlijk niet zo goed tegen tarwe kan, heb ik gekozen voor deze Wortel WRAPS. Deze bestaan namelijk voor 35% uit wortelen. Bijna altijd maak ik WRAPS met kipfilet, omdat dit betaalbaar is. Natuurlijk is carpaccio en zalm ook heerlijk op je WRAP, maar om dat nu als lunch op een door de weekse dag te nemen, dat is me wat te gortig. Vandaag heb ik eens rookvlees geprobeerd en weet je, dat kan prima!

Ik haal de Wortel WRAPS bij de Lidl. In de verpakking zitten 6 WRAPS. Volgens de verpakking zijn ze zeer beperkt houdbaar na openen. Ik eet 1 WRAP per dag, rol de WRAPS in de verpakking op en doe een zakje over de opengeknipte kan van de WRAP, zodat de verpakking goed afgesloten is. Zo kan ik 6 dagen met 1 verpakking doen.


Wortel WRAP Groene Pesto & Rookvlees


Ingrediënten:

  • 1 Wortel WRAP

  • Groene pesto

  • 4 plakjes rookvlees

  • rucola sla


Bereidingswijze:

  1. Verwarm de WRAP 20 seconden in de magnetron op 900 Watt.

  2. Smeer de gehele WRAP in met de groene pesto.

  3. Verdeel de 4 plakjes rookvlees trapsgewijs onder elkaar.

  4. Verdeel over de gehele WRAP wat rucola.

  5. Rol de WRAP strak op en snijd deze in het midden schuin door.


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page